Nové sociální zázemí v areálu

V  podzimním a zimním období probíhaly další práce na rozšíření zázemí v areálu. Nejvýraznější novinkou je pořízení nového sanitárního kontejneru. Za finanční podpory Středočeského kraje se nám povedlo v areálu zbudovat nové funkčí toalety a sprchy pro členy klubu i pro diváky během závodního dne.

Starší kontejnery byly přesunuty za cestu k tomuto sanitárnímu zařízení, spojeny a zrenovovány do jednolitého prostoru sloužícího jako občerstvení při závodech a částečně jako klubový prostor. Na místo původního pracovního kontejneru se podařilo získat menší 3×2,5 servisní kontejner, který byl umístěn vedle startu a v němž je umístěna veškerá startovní technika. O závodech slouží zároveň jako místo pro registraci a administraci závodu. Všechny tři kontejnery byly poté pod vedením Pavla Podolského st. a Karla Kukly zastřešeny a před nimi zbudována dřevěná veranda sloužící k obsluze občerstvení.

Dokončeno bylo dřevěné zábradlí u horní rovinky, na kterém se podílela většina členů, ať už při kácení akátů, jejich řezání, broušení nebo nátěru.

Jsme rádi, že se díky podpoře Středočeského kraje podařilo posunout úroveň zázemí areálu zas o nějakou tu příčku nahoru a trošku zvýšit komfort pro jezdce, doprovody i diváky. 

Výstavbu podpořil

 

[envira-gallery id=“2523″]

 

Buďte první, kdo článek okomentuje

Vložte komentář

Your email address will not be published.


*